Përkthim dhe Lektorim i Librave

Librat kanë fuqi të ndikojnë në jetën e miliona njerëzve dhe ne ju mundësojme që të dërgoni mesazhin e punës suaj te lexuesit kudo nëpër botë.

Ne kemi dy shërbime që ju mundësojmë që libri juaj të lexohet edhe në gjuhët tjera:

  • Përkthim dhe
  • Lektorim