Преведувачка компанија Prestige

Сертифицирани преводи за различни примени и потреби на 40 меѓународни јазици

Нарачајте онлајн Пребарување цитати

Нашите услуги

Превод на документи

Ние преведуваме лични, административни и деловни документи од различни категории, во зависност од вашите потреби.

Локализација на преводот

Адаптација на содржината или локализација ќе го одреди квалитетот на комуникациите на вашиот бренд. Ние го правиме најоригиналното на преведениот јазик.

Симултано толкување

Ние нудиме истовремено и симултано толкување на конференции, симпозиуми и работилници

Опрема за преведување

Покрај професионалните преведувачи, обезбедуваме и превод опрема за разни настани каде што публиката е повеќенационална.

Транскрипција

Ние нудиме транскрипција и пишување на 40 различни јазици во сите професии

Превод и лектура на книги

Ние го правиме преводот и лектура  на книги од различни јазици

Индустрии

Судството

Превод на сите документи од областа на судството за поединци, компании, организации и владини институции.

Патување и транспорт

Превод на патни и транспортни документи.

Технологија

Превод на производи и технолошки услуги за индивидуални и деловни потреби.

Дигитална содржина

Превод на разни дигитални содржини како што се веб, ИТ и креативни полиња.

Здравство

Превод на документи за потребите на здравствените установи и пациентите.

Трговија

Превод на производи и стоки за увоз и извоз на големопродажни и малопродажни компании.

Банка и финансии

Превод на договори и документи за банки и финансии.

Владата

Превод за потребите на владините и јавните институции.

Што велат клиентите

Prestige  нуди она што секој клиент го бара, точноста, квалитетот и сигурноста.

Тие се длабоко одговорни за задачите што ги преземаат за преводи.

Rifat Kuqi, Kanun

Организирани и вредни, престижните преводи имаат моја највисока препорака.

Adda de Vaulchier, The 7C Group

Prestige  е меѓу најефикасните, најкомплетните и прецизни компании со кои досега соработував во областа на преводите. Тие се многу прецизни и коректни во обезбедувањето на нивните услуги и точно навреме.

Ariana Rozhaja, Vala Consulting

Нашите клиенти

Дали сте спремни за превод?

Нашите соработници