Симултано толкување

Ако ви треба истовремен симултан преведувач, тогаш контактирајте не. На било кој од јазиците што ги покриваме, ние сме подготвени да ви помогнеме.

Од деловни состаноци, болнички клиники до суд, ние осигуруваме дека вашата порака е пренесена точно во секое време.

Нашите професионални преведувачи обезбедуваат преведувачки услуги за:

– Судска постапка

– Медицински случаи

– Конференција и

– Работилница